Denksport en spelletjes Rode Rik 2.0

Datum/Tijd: 02-04-2019 (13:30 - 15:30)
Locatie: Rode Rik 2.0, Van Sonstraat 49a, Vught


Elke dinsdagmiddag: volop activiteiten in De Rode Rik

Elke dinsdagmiddag kunt u in De Rode Rik terecht om samen een spelletje te doen, voor een praatje, een kopje koffie of om even de krant te lezen. U bent van 13.30 tot 16.00 uur van harte welkom. Ouderen Samen biedt u een gezellige middag aan. U hoeft zich van te voren niet aan te melden.

Er is materiaal om te schaken en te dammen maar ook speelkaarten en rummikub zijn aanwezig. U mag ook uw eigen spel meebrengen! Vrijwilligers van Ouderen Samen zijn aanwezig.

Schaken en begeleid bridgen
Schaken is een spel dat u steeds méér zal boeien naarmate u het meer doet. Leden van de schaakvereniging De Vughtse Toren leren, spelen of oefenen met u het spel. Vanaf 14.00 uur helpen ervaren schakers u op weg. Voor schaakborden, schaakstukken en zo nodig schaakklokken zorgt de schaakvereniging. Geen kosten voor deelname.

Bij het begeleid bridgen door Bridgepromotie Vught bent u welkom met vaste bridgepartner of zonder partner. De begeleiding is in handen van ervaren bridgers. Het speelniveau is wisselend: er zijn ervaren bridgers maar ook bridgers met een beginnersniveau. Inschrijven vanaf 13.30 uur; start bridgen vanaf 13.45 uur.

Belangstelling?
Kom meedoen in De Rode Rik, Van Sonstraat 49a in Vught. U bent elke dinsdagmiddag welkom maar het is niet verplicht om elke week te komen. De kosten voor deelname aan het bridgen zijn € 1,50 per persoon per keer. De overige activiteiten zijn gratis. Consumpties voor eigen rekening.

Laat een reactie achter