Samen eten op dinsdagmiddag

Datum/Tijd: 02-04-2019 (12:00 - 13:00)
Locatie: Rode Rik 2.0, Van Sonstraat 49a, Vught


Dagprogramma op dinsdag in de Rode Rik
Ook op dinsdag warm te eten in De Rode Rik! Een heerlijk eenpansgerecht, ’s middags om 12 uur. Met dit aanbod is het voor buurtgenoten mogelijk om op dinsdag te genieten van een leuk dagprogramma. Met ’s morgens vanaf 9.30 uur het koffieuurtje, aansluitend een warme maaltijd en daarna de denksportmiddag die Ouderen Samen elke dinsdag organiseert. Natuurlijk kunt u aan sluiten bij de afzonderlijke onderdelen. Niets moet, alles mag. U bent van harte welkom!

Aansluiten bij ontwikkelingen
“We ontvingen signalen dat het voor buurtgenoten en mensen die elders in Vught wonen fijn zou kunnen zijn om een leuk dagprogramma te hebben. Voor de gezelligheid, het praatje en het contact maken met nieuwe mensen,” vertelt Dorrith Ariens-Mali, voorzitter van de Programmaraad van de Rode Rik. “We willen als Huis van de Wijk graag aansluiten bij de vraag van mensen. Door de ontwikkelingen in de samenleving, het langer thuis zelfstandig blijven wonen en de vermindering van zorg kunnen we ons voorstellen dat het fijn is om mensen te ontmoeten in de Rode Rik en samen te eten.”

Dagprogramma
De Rode Rik biedt vanaf 5 april 2016 voortaan het volgende dagprogramma:
09.30 – 11.30 uur Koffie-ochtend, vrije inloop
12.00 – 13.00 uur Warme maaltijd: een eenpansgerecht *
13.30 – 15.30 uur Denksportmiddag met inloopbridge, schaken, dammen, kaarten en rummikub, vrije inloop

* Vers gemaakt eenpansgerecht
Elke dinsdag om 12.00 uur wordt voortaan door vrijwilligers een vers gemaakte warme maaltijd in de Rode Rik geserveerd. Een eenpansgerecht, voor € 4,00 per persoon. Dankzij de bijdrage vanuit het coöperatiefonds van de Rabobank is het mogelijk om deze maaltijd in 2016 tijdelijk voor deze lagere prijs aan te bieden. De maaltijd wordt klaargemaakt door Vughterstede. Wilt u mee-eten? Leuk! U kunt zich hiervoor in de Rode Rik aanmelden tijdens openingstijden en meteen betalen. Graag voor maandag 12.00 uur.

Menu
Kijk voor het menu van de maand op www.roderik2.nl

 

Laat een reactie achter