Er zijn nog plaatsen beschikbaar voor de Winterschool

Begin januari is de 2e editie van de Winterschool voor 55-plussers in de Gemeente Vught van start gegaan. Met veel enthousiasme is er deelgenomen aan de zeer diverse activiteiten. Zelfs de winterse buien verhinderden de deelnemers niet om op pad te gaan.

Inmiddels zijn we al weer op de helft van de Winterschoolperiode en kunnen we vooruitblikken op het programma van de maand februari. Enkele activiteiten zitten al vol, maar het is nog steeds mogelijk om je in te schrijven voor een aantal programma-onderdelen.

Winterschool activiteiten in februari

Ben jij al besmet met het carnavalsvirus?
Of houd je gewoon van gezelligheid? Dan is het Oeteldonks Gemintemuzejum een aanrader voor jou. Op 5 februari wordt een rondleiding in dit museum georganiseerd, met als speciale toegift een exclusieve tijdelijke expositie van de Oeteldonkse kunstschilderes Marion Janssen-Quaadvliet.

Wil je creatief aan de slag?
Dan kun je op 6 februari een workshop Keramiek Schilderen volgen bij De Scheve Schup. Je beschildert op eigen creatieve wijze een beeldje of muurhanger, waar je nog lang plezier van zult hebben.

In de winter kun je prachtige foto’s maken
In de fotografieworkshop, die gepland staat op 19 februari, leer je onder andere hoe je mooie scherpe sneeuwfoto’s kunt maken. Neem je digitale camera mee en zorg dat de batterij voldoende is opgeladen!

Ook in februari kun je weer lekker sportief bezig zijn.
In de omgeving van DePetrus kun je op 21 februari deelnemen aan een sportieve wandeling. Niet te lang, want tussendoor worden er ook nog sportieve oefeningen gedaan. MoveVught zorgt voor de begeleiding.

Inschrijven
Je kunt het totale programma bekijken via de website van ABZ of Ouderen Samen. Aanmelden voor de activiteiten kan via de website www.abzvught.nl of door het inschrijfformulier in te vullen dat in de papieren brochure zit.

Foto van de fotografieworkshop Zomerschool 2018

Laat een reactie achter