Seniorenbus Vught

Seniorenbus Vught

U wilt een ritje maken binnen Vught, naar uw wekelijkse kaartmiddag, op bezoek bij kennissen of naar het ziekenhuis? De Seniorenbus biedt op doordeweekse dagen van 9.00 tot 17.00 uur binnen Vught en Cromvoirt vervoer van deur tot deur. Maar ook het Jeroen Bosch Ziekenhuis en het station van ‘s-Hertogenbosch zijn mogelijke bestemmingen. In de bus is beperkte ruimte voor een rollator en voor opvouwbare rolstoelen. De Seniorenbus wordt gerund door vrijwilligers. Naast de chauffeur is er op elke bus ook een begeleider aanwezig. Seniorenbus Vught: veilig vervoer van deur tot deur.

Abonnees
Elke senior (55+) kan zich aanmelden als abonnee. Dat kan door een telefoontje naar 073 – 711 3191 of door een berichtje te sturen via de website www.seniorenbusvught.nl Klik dan op de onderste regel op ‘contact’. Maar het kan ook via een mailtje naar seniorenbusvught@gmail.com
Na aanmelding neemt een vrijwilliger van de Seniorenbus contact op met u om in een persoonlijk gesprek nog eens toe te lichten hoe het werkt en om uw gegevens op te nemen.

Wat kost het?
Het abonnement kost € 5,- – per maand. Er wordt maandelijks € 5,- automatisch geïncasseerd, voor huurders van Woonwijze € 3,50. De ritprijs is € 0,50 per ritje. U koopt in de bus, met gepast geld, een bonnenboekje met 10 ritten voor € 5,- .

Aanvragen van een rit
Als abonnee kunt u een rit reserveren via de telefoon (073 – 711 3191) of via de website www.seniorenbusvught.nl
Dit doet u uiterlijk de (werk)dag voorafgaand aan de dag waarop u vervoer wenst vóór 15.00 uur. Het meldpunt is van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 15.00 uur bereikbaar. Geef aan hoe laat, vanaf welk adres en waar u naar toe wilt. Ook een eventuele terugreis kan zo worden geregeld.

Vrijwilligers
De seniorenbus wordt volledig gerund door vrijwilligers. In totaal zijn er ruim 40 vrijwilligers actief als chauffeur, begeleider, planner of bestuurslid. Door de snelle groei is er opnieuw behoefte aan chauffeurs en met name begeleiders. Heeft u interesse? Kijk even op de website www.seniorenbusvught.nl en neem contact op.

De Stichting Seniorenbus Vught heeft als doelstelling het voorkomen van isolement onder ouderen door het aanbieden van veilig vervoer van deur tot deur in Vught en Cromvoirt en naar het Jeroen Bosch Ziekenhuis en het Centraal Station in ‘s-Hertogenbosch.

 

Laat een reactie achter